Cases2023-09-18T12:09:08+02:00

Klantendossiers

"Op het eerste gezicht lijkt observeerbaarheid eenvoudig en goed begrepen in de industrie. Maar als je eenmaal in detail treedt en goed onderzoek doet, ontdek je de complexiteit van het onderwerp. Robert leidde het gesprek op methodische wijze, waarbij hij de complexiteit van observability terugbracht in verschillende abstractielagen, die niet alleen gemakkelijk te begrijpen en uit te leggen waren, maar die observability ook relevant maakten voor het hele bedrijf en niet alleen voor IT. Een reis van bouten en moeren naar hoe technologie observatie van bedrijfsprestaties mogelijk kan maken. Ik vond het leuk om jullie in actie te zien. Groeten, Bogdan".

Bogdan Tindeche, Delivery Partner - Transport & Logistiek bij Endava, Endava

Het ontwikkelen van een informatiebeveiligingsbeheersysteem

Een bestaande klant streefde naar het behalen van een reeks certificeringen voor informatiebeveiligingsmanagement die relevant zijn voor zijn bedrijf en klanten. Lakana werd gevraagd het informatiebeveiligingsbeheerprogramma van het bedrijf te beheren.

"Lakana heeft de unieke mogelijkheid om strategisch adviesdenken te combineren met een hands-on implementatiekracht."

Nardo Lambrechts, co-CEO, HalloFlex-groep

Business Continuity Planning voor een IT-bedrijf

Een toonaangevende speler op het gebied van uitbestede financiële en HR-diensten wilde zijn merk versterken door een reputatie op te bouwen voor het handhaven van hoge standaarden in informatiebeveiliging. Als onderdeel van het informatiebeveiligingsprogramma van de klant werd Lakana ingeschakeld om een Business Continuity Plan te ontwerpen en uit te rollen.

Evaluatie van de mogelijkheden tot waardevermeerdering bij digitalisering

Digitalisering biedt bedrijven de mogelijkheid om hogerop in de waardeketen te komen, customer intimacy op te bouwen en extra inkomsten te genereren uit nieuwe bedrijfsmodellen. Lakana werd door een mechatronicabedrijf ingeschakeld om advies te geven en software te gebruiken om deze voordelen te bereiken.

Ga naar boven